Gangstar: West Coast Hustle

Gangstar: West Coast Hustle kép

Az Apple eszközeire is megérkezett a mobiltelefonokon már nagy sikert arató széria, a Gangstar egyedülálló része. A Gangstar: West Coast Hustle csak témájában és nevében hasonlít elődeihez, ugyanis a 2D-s nézetet 3D vette át, és jogosan érezzük azt, hogy egy GTA-klónhoz van szerencsénk. Los Angeles némileg átalakított városában járkálhatunk, ahol a bűnözés természetesen jelen van, mert ha nem lenne, a játék neve sem lehetne Gangstar. Több mint 50 küldetésen keresztül kell bizonyítanunk rátermettségünket, melyek között találunk lövöldözést, autós küldetéseket, és ezek ötvözetét. A mellékküldetések sem maradhattak ki, így taxival, mentővel, rendőrautóval, vagy akár kajaszálítóval szolgálhatjuk a közt.


Gangstar: West Coast Hustle - iPhone/iPod Touch teszt

Teszt | 2010.10.09 15:42

A gengszterélet előnyei és hátrányai.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)