Ghost Recon: Advanced Warfighter

Ghost Recon: Advanced Warfighter kép

2013, az USA kifejlesztette legmodernebb harci eszközét az Integrated Warfighter Systemet (IWS), melynek köszönhetően egy egyszerű katona is puszítógéppé válik. Ezzel az eszközzel felvértezve indul meg a Ghost csapat Mexico Citybe, ahol újabb és újabb terroristákat kell elintézniük. A játékban már következő generációs motor dobog, játékmenetben fontos, hogy a csapattagoknak közvetlen parancsokat adhatunk ki.


Tom Clancy leárazások a jövő héten

Hír | 2011.02.17 19:49

Az Xbox Live Marketplace jövő heti leárazásainak a Tom Clancy játékok kiegészítői esnek áldozatul, de például a Splinter Cell harmadik részét is féláron lehet beszerezni.

[MOVIE] Ghost Recon: Advanced Warfighter 2

Hír | 2006.12.08 20:14

A Ubisoft legutóbbi Ghost Recon játéka minden taktikai FPS-re kiéhezett fanatikusnak elnyerte a tetszését.

Béta teszt elé néz a GRAW utolsó map csomagja

Hír | 2006.08.21 21:53

Közeledik a Ghost Recon: Advanced Warfighter harmadik és egyben utolsó map csomagja, melyet a fejlesztők a nagyközönséggel teszteltetnének.

[PATCH] Ghost Recon 3 Multiplayer Pack #2

Hír | 2006.08.03 20:42

A Ubisoft kiadta a Ghost Recon: Advanced Warfighter második multiplayer csomagját, amely két új játékmódot, két új pályát és számos bugfixet is tartalmaz. A 230 megás csomagot innen talicskázhatjátok lefelé. Köszi, Ubi! :)

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)