Ghost Recon Online

Ghost Recon Online kép

A Ghost Recon Online műfaját tekintve fedezék-alapú, külső nézetű taktikai lövölde, amit ingyen és bérmentve játszhatunk cimboráinkkal vállvetve (legfeljebb 16 játékos), vagy éppenséggel pont ellenük. Azok, akik a játék kipróbálása mellett döntenek, három karakterosztályból (assault, specialist, recon) válogathatnak kedvükre, miközben Ghostjukat a számukra szimpatikus fegyverzettel és katonai csúcstechnológiával szerelik fel. A játékmenet kifejezetten a csapattagok együttműködésére épít, a klasszok különféle képességei is ezt a célt szolgálják. A Ubisoft feltett szándéka a közösségi érintkezések lebonyolítására, valamint az előmenetel (szintlépés, új felszerelés és skillek) figyelemmel követésére alkalmas lobby platformon túl rendszeres eseményekkel, tartalmi frissítésekkel és a közösség visszajelzéseinek figyelembevételével végrehajtott változtatásokkal, valamint folyamatos terméktámogatással hosszabb távon is életben tartani a játékot.


Tom Clancy's Ghost Recon Phantoms - indul a parti

Hír | 2014.04.11 13:58

A béta időszaknak hivatalosan is vége. Új név alatt folytatódik a küzdelem, melyhez a szükséges programot már a Steamen találjátok.

Ghost Recon Phantoms - így lesz csoda a Ghost Recon Online-ból

Hír | 2014.04.05 12:23

A Ubisoft kívülről-belülről megújította a Ghost Recon Online-t, az újításokat egy webszéria keretében mutatja be. Itt az első két rész.

Ghost Recon Online - új névvel költözik a Steamre

Hír | 2014.03.28 12:32

Nagy változásoknak néznek elébe az online lövölde játékosai. Mostantól nem létezik olyan, hogy GRO, helyette jönnek a fantomok.

Ghost Recon Online - hamarosan Steamen is

Hír | 2014.01.14 20:15

A Ubisoft szeretné, ha még több játékoshoz eljutna a Ghost Recon Online, így benyomták azt a Steam Early Access programjába.

Ghost Recon Online - a Splinter Cell is befigyel

Hír | 2013.09.27 11:20

A Ubisoft free-to-play lövöldözős játékához új tartalmi frissítés érkezett, ami a Splinter Cell játékok elemeit hozza el számunkra.

Ghost Recon Online - eSport lesz belőle

Hír | 2013.09.13 14:40

A Ubisoft legújabb megállapodásának értelmében a Ghost Recon Online is csatlakozik az eSport táborhoz.

Assassin's Creed a jövőben - már játszhatod is

Hír | 2013.02.13 14:30

Milyen is lenne egy Assassin's Creed a jövőben? Nem kell várnod, hogy kipróbálhasd.

Ghost Recon Online - itt az első frissítés

Hír | 2012.09.13 14:19

A Ubisoft úgy tűnik komolyan veszi a legújabb f2p taktika lövöldéjét. Alig jelent meg a Ghost Recon Online, már meg is érkezett az első tartalmi frissítés.

Ghost Recon Online: az Ubisoft elégedetlen a gépigénnyel

Hír | 2012.09.11 08:50

A cég egyértelmű célja, hogy minél több gépen játszható legyen a játék, de úgy gondolják, hogy a jelenlegi gépigény mégsem megfelelő.

Ghost Recon Online - megnyíltak a béta kapui

Hír | 2012.08.09 15:00

A széria PC-exkluzív epizódját mától bárki kipróbálhatja, teljesen ingyen.

Tapasztalatokra kell a Ghost Recon Online az Ubisoftnak

Hír | 2012.04.23 09:55

Jean-Marc Geoffrey, az Ubisoft kreatív igazgatója beszélt arról, hogy nekik is újdonság lesz a F2P MMO, nem csak a Ghost Recon rajongóknak.

Ghost Recon Online - Videón a karakterosztályok

Hír | 2012.01.22 11:28

Aki eddig nem kapott kedvet a Ghost Recon Online gőzerővel dübörgő bétájához, annak ajánlott a karakterosztályok megismerése.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)