Ghost Trick: Phantom Detective

Ghost Trick: Phantom Detective kép
  • Fejlesztő: Capcom
  • Kiadó: Capcom
  • Platform: Nintendo DS
  • Stílus: Akció, Logikai
  • Megjelenés: 2011.01.14.
  • Korhatár: 12+

A Ghost Trick: Phantom Detective egy érdekes logikai játék, ahol Sissel-t a különleges képességekkel megáldott szellemet kell irányításunk alá vonni. Sissel a élők és az időtlen szellemvilág között tud ugrálni, valamint különböző, közelében lévő tárgyakat is képes megszállni, illetve manipulálni. A túlvilági erő és a tárgyak segítségével kell különböző misztikus rejtvényeket, amihez nem csak a jó logika, hanem a tökéletes időzítés is elengedhetetlen. Sissel halottakat is meg tud szállni és visszautazni 4 perccel haláluk elé. Itt feladatunk, hogy megakadályozza a szörnyű katasztrófákat. A későbbiek során egy Missile nevű halott kiskutya szelleme felett is átvehetjük az irányítást, aki a valamivel távolabbi tárgyakat is képes megszállni, illetve két ugyanolyan alakú tárgyat meg is tud cserélni. A Ghost Trick: Phantom Detective egy érdekes és egyedi Nintendo DS játék.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)