Ghostbusters (2016)

Ghostbusters (2016) kép

Az Activision felügyelete alatt készült Ghostbusters névre hallgató videojáték a Paul Fieg által rendezett 2016-os Szellemirtók film kísérőjeként jelent meg, amelyben négy ismeretlen szellemvadásszal ritkíthatjuk meg a környék túlvilági jelenségeit. A FireForge Games nem hagyta ki a koncepcióban rejlő lehetőséget és a kampány nem csak egyedül, hanem akár négy játékossal is teljesíthető.

Elolvasom a tesztet

Ghostbusters: The Video Game teszt - inkább hívjunk mást

Teszt | 2016.09.18 11:40

Az új Szellemirtók film okés lett - de mi a helyzet a játékkal?

Máris csődbe ment az új Ghostbusters játék fejlesztőcsapata

Hír | 2016.08.01 14:39

Valamit nagyon nem csinált jól a Fireforge, és akárhogy is alakulnak a Ghostbusters eladásai, a csapatot valószínűleg semmiképp nem menti meg.

Ghostbusters: The Video Game - szellemes a launch trailer

Hír | 2016.07.13 08:41

A Sony Pictures duplán támad az új Szellemirtókkal: a mozis megjelenés mellett készült az Activision támogatásával egy játék is, amely szerencsére nem egy adaptáció.

Új Szellemirtók játék jön, de ez sem váltja meg a világot

Hír | 2016.04.14 19:51

Az Activision felügyelete alatt készül a simán csak Ghostbusters névre hallgató játék, ami az új filmhez jön kísérőként.

Új Ghostbusters játék érkezik?

Hír | 2016.01.30 10:00

Úgy tűnik, nem csak a női főszereplőket felvonultató Szellemirtók reboot van készülőben, hanem egy videojátékon is munkálkodnak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)