Gigantic

Gigantic kép

A legtöbben csak TPS MOBA-ként hivatkoznak a Gigantic-re, de ez így nem feltétlenül állja a meg a helyét. Igaz, hogy vannak olyan elemei, amiket manapság a MOBA-khoz kötünk, de játékmenetében sokkal inkább hasonlít az egyszerű akciójátékokhoz és hero shooterekhez. Ebben a csapat alapú játékban két ötfős osztag feszül egymásnak, hogy elpusztítsák a másik csapat bossát. Ha sikerül a fragekből vagy az elfoglalt tornyokból elég pontot összegyűjteni, megnyílik az út a bosshoz, hogy bevigyük a végzetes találatot. A több mint 20 karakter különböző képességekkel rendelkezik, az ideális kompozíció megtalálása pedig kulcsfontosságú, ha sikeresek akarunk lenni.

Elolvasom a tesztet

Megjött az utolsó Gigantic frissítés, nyáron leállítják a szervereket

Hír | 2018.02.01 11:50

A Gigantic közössége egy nagyon szomorú hírre ébredt. A meglehetősen egyedi MOBA-lövölde hiába volt egy jó játék, nem tudott kellő mennyiségű játékost bevonzani, így lelövik a szervereket.

Bezárják a Gigantic fejlesztőjét

Hír | 2017.11.03 18:47

Itt a vége, a kiadó döntése alapján lehúzza a rolót a Motiga.

Gigantic teszt - MOBA azoknak, akik utálják a MOBA-kat

Teszt | 2017.09.04 18:52

Képzeld el, hogy egy MOBA-nak és az Overwatchnak született egy közös, hiperaktív gyereke. Na, ez a Gigantic!

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)