God of War 2

God of War 2 kép

A God of War 2-ben teljesen új mozdulatokkal és varázserőkkel bújhatunk ismét Kratos bőrébe, hogy segítségével újra szétrúghassunk pár hátsót. Kalandjaink most sem lesznek egyszerűek, hiszen jószerint minden egyes megmozdulásunkkal azt a célt szolgáljuk, hogy az égiek által elrendelt nekünk nem tetsző dolgok menetét megváltoztassuk. Kratos Árész utódjaként jelenleg a Háború istenének tekinthető, és helyét már el is foglalta az Olymposon, azonban az istenek élete sem egyszerű: olyat kell cselekednie, ami eddig még se embernek, se istennek sem sikerült. Meg kell változtatnia a sorsát megannyi harc és borzalom árán...


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)