God of War: Chains of Olympus

God of War: Chains of Olympus kép

A God of War: Chains of Olympus sztorija tíz évvel a God of War története előtt játszódik, melyet a fantázia és az antik legendák szőttek át, Kratos bolyongani kezd a világban, nem találván helyét. A kényük-kedvük szerint a világot alakító és egymással gyakran harcban álló isteneket szolgálta, a háború istenét Árészt megveti, kinek cselszövése árán végzett családjával és ezért bűnhődnie kell. Bosszút esküdvén és az isteneknek segítve minden gonoszság forrásával, Morfeusszal száll szembe. Az álom istene az, aki ellopja a fényt, és a világot sötét fátyolba borítja. Kratos céljához vezető út természetesen nem egyszerű, kalandjai során számtalan alvilági ellenféllel és mitológiai lénnyel kell megküzdenie, miközben képességei folyamatosan fejlődni fognak, melyeket a harcban tud hasznosítani. A God of War: Chains of Olympus kizárólag PSP konzolra jelent meg.


Plágium lenne a God of War?

Hír | 2008.09.18 09:08

David Jaffe dizájnert, és a Sony-t vádolja plágiummal a nagysikerű God of War sorozat miatt egy kaliforniai szerzőpáros.

God of War film: megvan a forgatókönyv és a rendező

Hír | 2008.07.25 10:05

Végre jó hírek a hányattatott sorsú God of War film felől: elkészült a forgatókönyv, és megvan a rendező is.

God of War: Kratos már PSP-n is tombol

Hír | 2008.03.28 16:46

Mától kapható a boltokban a God of War: Chains of Olympus, Kratos küzdelmeinek PSP-s feldolgozása.

God of War PSP - teszt

Teszt | 2008.03.15 15:27

Végre PSP-n is mi lehetünk a „háború istene”, alias Kratos, aki nemcsak ókori ellenségeit, hanem a TPS konkurenciát is szétkaszabolja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)