God of War: Ghost of Sparta

God of War: Ghost of Sparta  kép

A God of War a Sony egyik legmegbecsültebb sorozata, a legújabb rész pedig a vállalat kézi konzolját veszi célba. A méltán népszerű God of War sorozat ezen tagja, a God of War: Ghost of Sparta ami csak PSP-re jelent meg, tovább gördíti a már megismert főhős kalandjait. A Ghost of Spartában Kratosnak szembe kell néznie a múltjával, hogy megszabaduljon a rémálmoktól, amik örökösen gyötrik. A történet érinti majd a letűnt világok eredetét, Kratos tetoválását, sebét és a családját... A God of War: Ghost of Sparta-ban vajon most milyen elképzelhetetlen kalandokba keveredünk a háború istenével?


God of War Ghost of Sparta PSP

Teszt | 2010.11.22 16:54

Kratos családi mivoltja vajon békével teljes? Első hallásra félelmetesnek hangzik hogy Kratos-nak egyáltalán volt családja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)