Godzilla: The Game

Godzilla: The Game kép

A PlayStation-exkluzív Godzilla: The Game játékmenetében helyet kapott a Godzilla univerzum összes létező szörnye és a címszereplő is több változatban, amelyekkel egyetlen célunk van: pusztítani. Persze ezt is okkal tesszük, hiszen minél nagyobb mértékben tesszük a földdel egyenlővé az épületeket és építményeket, annál nagyobbra növünk, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy a többi szörnyet legyűrjük. A King of Kaiju módban és a csak PlayStation 4-en elérhető, két-három játékost támogató online VS módban leginkább az ellenfél által választott szörny dönti el az összecsapások kimenetét, ugyanis egy-két combosabb fenevaddal szemben száz méteresen is nehéz érvényesülni.

Elolvasom a tesztet

Godzilla: The Game teszt - nem csak egy várost tiporna le

Teszt | 2015.09.10 14:02

Godzilla az univerzumának minden szörnyével megmérkőzik városokat porrá rombolva. Lényegében ennyiről szól az óriásgyík PlayStation-exkluzív játéka.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)