Gran Turismo PSP

Gran Turismo PSP kép

Csakúgy, mint a régebbi Gran Turismo játékokban, itt is széles tárházát találhatjuk a különféle kihívásoknak, mint például az S-kanyarokban lerázandó ellenfelek-challenge, ami az egyik legnehezebbre sikeredett. Főként, ha figyelembe vesszük a kissé kifacsart irányítást, de hát kérem, ennyi kompromisszumot muszáj megelőlegeznünk egy PSP-re átálmodott szimulációnak. Minden elem próbálja visszaadni a realisztikusság érzetét: kanyarok előtt gázról le a láb (azaz gombról le az ujj), motorfékkel rásegítés kormányzás közben, enyhén csúsztatva a kocsi farát. Apropó, csúszás: igen keményen kivitelezhető eme melléktevékenység, s mivel a pálya két szélén irdatlan mennyiségű salakot halmoztak fel, könnyű bekerülni a darálóba, és nyolc-tíz pörgés után elakadni, és jól diszkvalifikálódni.


Gran Turismo - PSP teszt

Teszt | 2010.03.24 11:59

Hamisítatlan GT-feeling PSP-re, igényes tálalásban, hiányosságokkal elegyítve

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)