Grand Ages: Medieval

Grand Ages: Medieval kép

A Grand Ages legújabb részében a középkorba látogatunk, egészen pontosan 1050-be, itt kell helytállnia városunknak a mi irányítsunk alatt. Építkezni, terjeszkedni, fejlődni és háborúzni kell, hogy apró, kezdetleges településből mi lehessünk Európa királyai. Akárcsak a valóságban, szükségünk van szerencsére is, hiszen természeti csapások, például földrengések vagy akár a Fekete Halál is keresztbe tehet birodalmunknak. Az izgalmas és fordulatos kampányon, valamint a free-play funkción túl a Grand Ages: Medieval játékmenetében még online is próbára tehetjük képességeinket, akár 8 másik játékos ellen.


Grand Ages: Medieval - megvan a dátum, jön PS4-re is (videó)

Hír | 2015.07.19 19:05

Egy közlemény szerint a PC-s verzióval egyidőben jön a Kalypso Media stratégiája, a Grand Ages: Medieval PlayStation 4-re is. Vannak itt konzolos stratégák?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)