Grand Theft Auto V PC

Grand Theft Auto V PC kép

A Grand Theft Auto V PC-s változatára rengeteget kellett várni, de megérte. A Rockstar már ezelőtt kétszer lenyűgözött minket csodálatos, elképesztően részletes játékával, és most ismét képes volt felülmúlni önmagát. A GTA V PC-s változata mindent tartalmaz, amit a konzolos kiadások, de extraként egy exkluzív rádióadó, valamint a Director Mode-dal felturbózott Rockstar Editor videószerkesztő is bekerült. A Grand Theft Auto Online szintén a játék része, és egyszerre 30 játékos teremthet káoszt Los Santos városában, vagy San Andreas megye más területein.

Elolvasom a tesztet

Grand Theft Auto V - ahogy ez a srác kocsikat reptet, attól eldobod az agyad!

Hír | 2015.09.21 12:33

A Grand Theft Auto V-ben csak néhány apró mod és rengeteg gyakorlás kell ahhoz, hogy átreptessük egy kamion utánfutóját egy felüljáró fölött, majd el is kapjuk.

Grand Theft Auto V - Reaperre cseréli a léghajókat egy mod (videó)

Hír | 2015.08.26 21:55

Olyan unalmasak a Grand Theft Auto V Blimp léghajói - mi lenne, ha helyettük egy a Mass Effectből ismert Reaper lebegne Los Santos felett?

Grand Theft Auto V - ezzel a moddal lesz fotorealisztikus

Hír | 2015.08.17 10:40

A GTA V grafikájára egyébként sem lehet panasz, de egy új modnak köszönhetően még valósághűbbé változhat Los Santos

Grand Theft Auto V - Cristiano Ronaldo azért kellett bele (videó)

Hír | 2015.08.12 18:00

Elsőre talán nem egyértelmű, mit is csinálhatna a focista Los Santosban, de egy YouTuber tökéletesen kitalálta, milyen helyzetekben lenne a legmókásabb Cristiano Ronaldo megjelenése a Grand Theft Auto V-ben.

Grand Theft Auto V PC - megint egy mod miatt banolnak

Hír | 2015.08.10 14:50

A Rockstar Games módszeresen kitiltja egy népszerű Grand Theft Auto V mod fejlesztőit, ahogy azokat is, akik használják. Bár a modderek szerint kínosan ügyeltek rá, hogy ne sértsék meg a fejlesztők szabályait, a banhammer mégis előkerült.

Grand Theft Auto V mod - elkészült a régóta várt jetpack

Hír | 2015.06.14 15:45

Egyelőre nem azt a jetpacket sikerült megtalálni, amit sokak szerint a Rockstar rejtett el valahol a játékban, de nemsokára egy GTA 5 mod segítségével röpködhetünk nagyobb jármű nélkül is.

Grand Theft Auto 5 - így ugrat egy profi kamionos (videó)

Hír | 2015.06.12 13:57

A következő Grand Theft Auto 5 videóban látható kaszkadőrmutatványhoz valószínűleg szükség volt egy jó nagy adag szerencsére is.

Grand Theft Auto V PC mod - hamarosan bejárhatjuk Vice City-t (videó)

Hír | 2015.06.08 11:16

Sajnos a Rockstar még mindig nem akarja újratervezni Vice Cityt, de a Grand Theft Auto V modderek dolgoznak azon, hogy legalább régi városba visszamehessünk. A mod már majdnem kész.

A pereskedés ellenére mindenki elégedett a GTA film forgatókönyvével

Hír | 2015.06.05 08:30

Nem nagyon izgatja a BBC-t a Grand Theft Auto film miatt körvonalazódó jogi botrány, ráadásul az egyik színész véleménye alapján a film nagyon érdekesnek ígérkezik.

Grand Theft Auto V - leforgatták a Mad Max autós őrületét a játékban

Hír | 2015.05.28 08:39

Újabb zseniális Grand Theft Auto V rövidfilm érkezett, ezúttal a mozivásznakat felrobbantó Mad Max világának hangulatát próbálták visszaadni a felvételen.

Grand Theft Auto V PC mod - eljött Superman ideje

Hír | 2015.05.20 18:22

A GTA 5 modkészítő közössége egyre elborultabb ötletekkel áll elő, nem is csodálkozunk a legújabb gyöngyszemen.

Grand Theft Auto V mod - lehet szarvason lovagolni (videó)

Hír | 2015.05.19 20:11

Miért épp azt ne lehetne. A Grand Theft Auto V Ride a Deer mod lehetővé teszi, hogy bármelyik szarvasra felpattanjunk, és úgy járjuk be San Andreast, ahogy még soha. Nagyon lassan.

Grand Theft Auto V - folytatódik a Jackass

Hír | 2015.05.16 09:12

Az első epizódban Trevor bebizonyította, hogy ő legalább annyira őrült, mint Johnny Knoxville, most még rátesz egy lapáttal.

Grand Theft Auto V - ezzel a moddal élmény szembeszállni a zsarukkal

Hír | 2015.05.15 13:40

Sokan hiányolták a Grand Theft Auto V-ből a korábbi részekben jelenlévő hatodik körözési szintet, egy modder azonban most a saját szájízére alakította a rendőrség működését a játékban.

Grand Theft Auto V - már kezdetleges állapotában is gyönyörű az iCEnhancer mod

Hír | 2015.05.10 13:49

A legtöbb változtatás a játék fényviszonyait, és ezáltal az általunk látott színeket érinti, aminek köszönhetően bár az iCEnhancer egyelőre még csak kísérleti állapotban van, már most egészen megváltoztatja a GTA V látványvilágát.

Grand Theft Auto V - még szebbé teszi az iCEnhancer mod (videó)

Hír | 2015.05.08 19:12

A GTA IV-nél már láttuk, mire képes az iCEnhancer mod készítője, és hasonló eredménnyel jön a Grand Theft Auto V-ös változat is.

Grand Theft Auto V PC - a Rockstar nem akarja betiltani a modokat

Hír | 2015.05.07 21:31

Sokaknak nem volt egyértelmű, mi is a Rockstar álláspontja a PC-s Grand Theft Auto V-ben elfogadható modokkal kapcsolatban, de most elárulták, mi a helyzet a hirtelen működésképtelenné váló modokkal és a kitiltott játékosokkal.

Grand Theft Auto V - kocsikat lövő fegyver és gravity gun is van már

Hír | 2015.05.06 07:20

De komolyan: a Grand Theft Auto V Car Cannon moddal a lövedékeket autókra cserélhetjük, és igazából nem is várhatunk többet az élettől.

Grand Theft Auto V PC teszt - azért a PC az úr

Teszt | 2015.05.05 08:11

Egy Michael, egy Franklin. Paca és Mocsy közös erővel tesztel, előbbi GTA pro, másik öreg PC-s, aki viszont a sorozattal nem barátkozott eddig. Vajon mire jutnak a bűnözéssel?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)