Grim Fandango Remastered

Grim Fandango Remastered kép

A Grim Fandango a LucasArts 1998-as sajátos stílusú kalandjátéka és a minőségén kívül két dolog miatt is emlékezetes marad: ez volt az első olyan cím, aminél a SCUMM motort egy új 3D-s motorra cserélték és ez volt az utolsó játék, amit Tim Schafer a LucasArts kötelékében készített el. Schafer azonban nem hagyta veszni gyermekét és ennyi évvel később, immáron a Double Fine Productions színeiben készítette el a Grim Fandango Remastered névre hallgató felújított kiadást. Az újrakevert változat többek között új karaktermodelleket kapott, az előre renderelt háttereket feljavították, a régi és új grafika között egy gombnyomással választhatunk, egyszerűbbé tették az irányítást (szintén választhatjuk az eredetit) és opcionálisan meghallgatható fejlesztői kommentárt adtak hozzá, ráadásul a Melbourne-i szimfonikusok segítségével újra felvették a betétdalokat is. Impozáns?


Néhány napig ingyenes egy klasszikus kalandjáték felújított változata

Hír | 2017.12.12 20:00

Néhány kattintás után már tiétek is a Double Fine által modernizált alkotás.

Grim Fandango Remastered teszt - már megint Tim schafárkodik

Teszt | 2015.03.07 20:02

A Double Fines klasszika is kapott egy új verziót, de vajon szeretjük-e annyira, mint a másfél évtizeddel ezelőtti csodát?

Grim Fandango Remastered - már magyarul is

Hír | 2015.02.03 12:05

A múlt héten jelent meg a legendás Grim Fandango felújított változata, de már tölthető is a hozzáigazított honosítás.

Grim Fandango Remastered - itt a launch trailer, a szakma elégedett

Hír | 2015.01.28 13:15

Az 1998-as legenda felújítását a szakma is értékelte. Itt vannak a Grim Fandango Remastered első, érthetetlen módon nem maximális pontszámai.

Grim Fandango Remastered - már előrendelhető

Hír | 2015.01.14 14:38

Bár játszani még nem kezdhettek el, már beszerezhetitek a kalandjátékot. Most az mindegy is, hogy csak nosztalgiából játszanátok végig újra a Grim Fandango-t vagy be szeretnétek pótolni egy kimaradt klasszikust.

Grim Fandango Remastered, Heroes III: HD Edition - 2015. januári handheld játékmegjelenések

Hír | 2015.01.02 16:09

Januárban jónéhány felújított klasszikust kapunk, és ami a legjobb, hogy ezek egy részét PlayStation Vitán, iOS-en és Androidon is játszhatjuk. Hamarosan a Grim Fandango, a Heroes III és a Duke Nukem 3D is elfér a zsebünkben.

PlayStation Experience - a Broken Age és a Grim Fandango is jön PS4-re

Hír | 2014.12.06 21:20

Tim Schafer rövid szereplése alatt aránylag hamar elérte, hogy a kalandjáték rajongókat is érdekelje a PlayStation platform, az extra meglepetésről már nem is beszélve.

Grim Fandango Remastered - ezek változnak (videók)

Hír | 2014.10.13 11:21

Jövő év elején jön a legendás Grim Fandango felújított kiadása. Most megtudtuk, az eredetihez képest pontosan miben lesz más.

Grim Fandango remake - nem csak PlayStation 4-re jön

Hír | 2014.07.09 21:03

Az E3-on a Sony bejelentette, hogy készül a Grim Fandango Remastered Version PlayStation 4-re és PlayStation Vitára, de a Double Fine itt nem áll meg.

E3 2014 - Grim Fandango remake készül PlayStation 4-re és PS Vitára

Hír | 2014.06.10 04:10

A Sony egy nagyon vicces megoldást választott arra, hogy bejelentse, megcsinálja PlayStation 4-re és PS Vitára a Grim Fandago remake-jét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)