Guacamelee! Super Turbo Championship Edition

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition kép

Bár elsőre talán egy kicsit bugyutának látszik, a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition bizony egy kifejezetten összetett játék, amely remekül ötvözi a 2D platformer játékelemeket a verekedős részekkel, köszönhetően annak, hogy az általunk használt mozdulatok nemcsak támadásra, hanem helyváltoztatásra is alkalmasak. A Juan Aguacate nevű luchador történetét elmesélő, főleg a mexikói kultúrából táplálkozó történeten egyedül is átverekedhetjük magunkat, de akkor fogunk igazán jól szórakozni, ha kooperatív módban esünk neki a kalandnak. A kibővített kiadás új pályákat, képességeket és még nehezebb ellenfeleket kínál, így hosszú órákra leköti a szórakozni vágyó játékost.

Elolvasom a tesztet

Ingyenesen megszerezhetünk egy kiváló akció-platformert

Hír | 2019.05.16 21:01

A Humble Bundle-nek köszönhetően néhány napig díjmentesen be lehet húzni a DrinkBox Studios brawlerjét.

Guacamelee Super Turbo Championship Edition teszt - luchadornak lenni csudajó

Teszt | 2015.08.20 19:30

Kicsit megkésve teszteltük, de megérte várni, ugyanis a metroidvania stílust és mexikói kultúrát egyesítő Guacamelee! csodálatosabb, mint valaha.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)