Guild Wars 2

Guild Wars 2 kép

A Guild Wars után 250 évvel játszódó második rész története már egy perzisztens világban bonyolódik, azaz a kalandorok végre a városokon kívül is összefuthatnak egymással. Jelen pillanatban öt játszható faj közül választhatunk: sylvari, charr, norn, asura és a jól bevált emberek. Az MMO egy gigantikus méretű nyílt és nagyon is élő világgal várja a kalandozni vágyó játékosokat. Mind a PVE, mind a PVP szerelmesei számára biztosított a szórakozás. A játék több újítást is tartalmaz a többi MMO-hoz képest: ilyen például a dinamikus event rendszer, ami biztosítja, hogy a környezet a szemünk láttára változik és mi részesei lehetünk ennek. Képzeljük el, hogy egy falut lerohannak a csúnya gonosz kentaurok és mi vagyunk az egyetlenek, akik megállíthatják a hordát. Ha sikerül, a falu lakói hálásak lesznek, ha nem, akkor a túlélőket fogjuk ejtik a vadállatok és az utolsó esélyünk, hogy segítsünk rajtuk, az lesz, hogy kiszabadítsuk őket a fogságból. A Guild Wars 2-ben két fajta PvP tartalom közül is választhatunk. Az egyik a Strukturált PvP (sPvP). Itt mindenki ugyan azokhoz a felszerelésekhez fér hozzá, senki sem erősebb a másiknál. Ebben a versengésben csak a TE képességeid számítanak. Ha elég bátor vagy, bizonyítsd, hogy te vagy a harcmezők császára. A másik PvP mód a World versus World (WvW). Ez négy masszív térképből álló versengés, amiben három szerver harcol egymás ellen, egy héten keresztül. Itt vannak erődöl, melyeket lehet ostromolni harci eszközök segítségével, vannak utánpótlást szolgáltató táborok, melyek kulcs fontosságúak a védelemhez és a támadáshoz egyaránt. Itt a taktika és a tömeg ereje számít. Azok számára akik sem a PvP-t sem a kalandozást nem szeretik, számtalan dungeon áll rendelkezésére. Köztük van a Fractals of the Mists, ami egy egyedi dungeon, eddig nem látott mechanizmusokkal. A fractals, 9 kisebb dungeonból áll, melyeket véletlenszerűen tár a játékosok elé, hármas adagokban. Minden alkalommal amikor a játékosok végeznek egy körrel, a dungeonok nehezednek és ezzel arányosan a jutalmak is méltóbbak lesznek a nehézséghez. Ha még ez sem fogott meg, akkor ott van számodra a személyes sztorid, melyben végig kísérheted karaktered naggyá válását, melyet egyedül vagy akár barátaiddal is élvezhetsz. A Guild Wars 2, lenyűgöző látványvilággal rendelkezik és rengeteg felfedezni valóval. Már csak rajtad áll, hogy engedsz-e a kísértésnek, vagy sem.


Készül a Guild Wars 3?

Hír | 2022.08.01 21:40

Az ArenaNet nagy erőkkel készül egy új MMO fejlesztésére, amihez ráadásul az Unreal Engine 5-t akarják használni. Csak nem a Guild Wars 3-ra melegítenek?

Új trailer hozta el a Guild Wars 2: End of Dragons megjelenési dátumát

Hír | 2022.02.02 21:48

Az ArenaNet pontosította, hogy mikor számíthatunk az MMORPG harmadik kiegészítőjére.

A Guild Wars 2 végre DirectX 11 támogatást is kap

Hír | 2021.09.21 22:06

Az ArenaNet még hosszú évekig tervezi bővíteni sokak kedvenc MMO-ját, de ez csak úgy megy, ha hozzányúlnak a játék motorjához.

Bemutatkozott a Guild Wars 2 harmadik kiegészítője, jön az End of Dragons

Hír | 2021.07.29 06:54

Megérkezett az első trailer, és megtudtunk néhány részletet az új tartalmakról, de mindezek mellett már megjelenési dátumunk is van.

Készül a Guild Wars 2 harmadik kiegészítője, novemberben Steamre megy a játék

Hír | 2020.08.26 12:50

Ugyan nem a Guild Wars 2 a legnépszerűbb MMORPG a világon, de a fejlesztők nem hagyják elsüllyedni azt.

Akár hiszitek, akár nem, még mindig készül kiegészítő a Guild Wars 2-höz

Hír | 2020.03.16 13:11

Az ArenaNet mesélt arról, hogy mire számíthatnak játékosaik a tavaszi-nyári időszakban, de a távolabbi jövőről is beszéltek, ennek pedig egy kiegészítő is a része.

Guild Wars 2 - egy veszélyes szektával kell szembenéznünk a Living World következő fejezetében

Hír | 2019.09.01 09:45

Az ArenaNet hivatalosan is leleplezte a játék következő nagyobb frissítését, ami nemsokára már meg is érkezik.

Komoly leépítésre készül az ArenaNet

Hír | 2019.02.22 09:40

A Guild Wars 2 üzemeltetéséért és fejlesztéséért felelős cég több projektet is elkaszált az utóbbi időben, ami miatt sajnos egy kicsit át kell szervezni a céget, hogy újra fenntartható legyen a működése.

Guild Wars 2 - itt is megjelentek a loot boxok, kiakadtak a rajongók

Hír | 2017.11.12 18:58

A Guild Wars 2 fenntartását havidíj helyett már a megjelenés óta mikrotranzakciókkal támogatják a készítők, a legutóbb bevezetett véletlenszerű megoldás viszont kiverte a biztosítékot a játékosoknál.

Guild Wars 2 - 11 millió játékos több mint 50 millió karaktert készített az elmúlt öt évben

Hír | 2017.09.25 13:00

Az új kiegészítő megjelenése kapcsán az ArenaNet visszatekintett egy kicsit a múltba és összedobott nekünk egy remek infógrafikát.

Guild Wars 2 - bemutatkozott a Path of Fire kiegészítő

Hír | 2017.08.01 22:23

Az ArenaNet lerántotta a leplet az MMO következő tartalmi frissítéséről, ami rengeteg újdonságot kínál, és nem is kell sokat várnunk a megjelenésére.

Guild Wars 2 - jövő héten bejelentik az új kiegészítőt

Hír | 2017.07.29 17:05

Két év után újabb kiegészítőt kap az MMORPG, és az ArenaNet egy bejelentéssel kezdi az augusztust.

Guild Wars 2 - mától ez is free-to-play

Hír | 2015.08.29 20:00

Mind a Guild Wars, mind folytatása különleges volt azért, mert szinte egyetlen buy-to-play MMO-ként sokáig fent tudtak maradni a piacon. Ma viszont fontos változás éri a Guild Wars 2-t.

Keményen elbántak egy csalóval a Guild Wars 2 fejlesztői

Hír | 2015.05.09 14:00

Általában aki csal, azt simán bannolják, de a Guild Wars 2 fejlesztői úgy gondolták, Darkside-nak ez nem elég lecke.

Guild Wars 2 - hamarosan belső nézetből is játszhatod

Hír | 2015.02.26 21:33

A következő frissítés egy olyan funkciót épít be az ArenaNet MMO-jába, amiért a Guild Wars 2-közösség már nagyon régóta imádkozik.

PAX South 2015 - masszív lesz a Guild Wars 2 kiegészítője, a Heart of Thorns

Hír | 2015.01.24 18:55

Az eddigi, ingyenes frissítésekhez képest az ArenaNet megszolgálja a kiegészítő árát, a rengeteg új tartalom pedig sok olyan feature-t is visszahozott, amit az első Guild Wars veteránjai hiányoltak a folytatásból.

Guild Wars 2 - nagy bejelentés várható a PAX South-on

Hír | 2015.01.13 19:27

Nagyon úgy tűnik, hogy egy kiegészítőt, vagy ha nem is azt, egy hasonlóan fontos frissítést jelent be az ArenaNet a január végi kiállításon. Az biztos, hogy tovább folytatódik a játék története.

Guild Wars 2 - innen nincs visszaút (videó)

Hír | 2015.01.07 11:24

Hamarosan a végéhez ér a Guild Wars 2 Living World Season 2, és az ArenaNet által közzétett videó alapján drámai befejezésre számíthatunk.

Guild Wars 2 - folytatódik a living story

Hír | 2014.11.05 16:22

Tegnap indult világhódító útjára a Guild Wars 2 legújabb frissítése, amelyben rengeteg új tartalom várja a játékosokat.

Guild Wars 2 - visszaállítják a fizetési rendszert

Hír | 2014.10.26 11:06

A Guild Wars 2 fejlesztői nemrég változtattak egy kicsit a fizetési rendszeren, de a közösség hangos reakciója meggyőzte őket arról, hogy rossz ötlet volt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)