Guitar Hero 5 Guitar Bundle

Guitar Hero 5 Guitar Bundle kép

Guitar Hero 5 Guitar Bundle: A Guitar Hero 5 Guitar Bundle tartalmazza az alapjátékot és egy gitárt. A Gutar Hero-ból soha nem elég, ezt az is bizonyítja, hogy ez a széria 5. részeként van megjelölve ugyan, de ha a bandaspecifikus részeket (Aerosmith, Metallica, Van Halen) és a külön alcímmel ellátott részeket (Smash Hits, On Tour) már nagyjából a kilencedik részénél jár a sorozat. A World Tour óta két gitárral, egy dobfelszereléssel és egy mikrofonnal, valamint a hozzá tartozó állvánnyal értékesítik, minden partiarc nagy örömére. A Guitar Hero 5. része egy új, Competitive Fest névre keresztelt móddal és rengeteg számmal rendelkezik, s Xbox 360-on, PS3-on és Wii-n teszi tiszteletét.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)