Halo: Spartan Strike

Halo: Spartan Strike kép

A Halo: Spartan Strike egy izometrikus nézetű, lövöldözős akciójáték a Halo univerzumában, egyúttal a Halo: Spartan Assault szellemi örököse. Spartan IV-es karakterünkkel egy titkos háborúban veszünk részt Halo 2 eseményeinek idejében és UNSC katonákat vezetnünk a csatába, hogy megmentsük a Földet. A játékmenet folyamán 30 küldetéssel kell szembenéznünk és teljesen új fegyverek, képességek és járművek állnak a rendelkezésünkre. A Halo: Spartan Strike-ban achievementeket is gyűjthetünk: míg a Microsoft rendszerein az Xbox Live-os trófeákat zsebelhetjük be, addig a Steamen kapunk sajátokat.


Halo: Spartan Strike teszt - halló, Master Chieffel beszélek?

Teszt | 2015.07.06 20:41

A Halo franchise mellékszála folytatódik a Halo: Spartan Strike-kal, amely minőségében felülmúlja elődjét.

Halo: Spartan Strike megjelenés - a Halo: TMCC miatt elhalasztva

Hír | 2014.12.08 12:40

A PC-re és mobilokra szánt Halo spin-off, a Spartan Strike a héten jelent volna meg, de a 343 Industiesnál mindenki a Halo: The Master Chief Collection problémáinak javításával foglalkozott, így nem tudták befejezni a játékot.

Halo: Spartan Strike bejelentés - itt a Spartan Assault folytatása

Hír | 2014.10.15 20:47

A Microsoft és a 343 Industries ma bejelentették a következő Halo játékot. Sajnos nem a Halo 6, de azért izgatottak vagyunk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)