Hard Reset

Hard Reset kép

Egy sötét hangulatú, cyberpunk stílusú, egyjátékos sci-fi lövöldéről van szó, amely RPG is egyben - saját engine segítségével készült, amely neve Road Hog. A Hard Reset csak PC-re jelent meg, méghozzá szeptemberben. A történet egy veterán katona, Major Fletcher (Fletcher őrnagy?) történetét követi, aki az utolsó emberi városban tölti idejét, miközben az emberi faj ellenségének számító robotikus hadak támadásait próbálja elhárítani. A fejlesztőkről érdemes tudni, hogy a The Witcher 2 (CD Projekt) és a Bulletstorm (People Can Fly) öregjeiből áll...


Hard Reset: Redux bejelentés - jön a felújított változat

Hír | 2016.01.28 13:10

A felpimpelt újrakiadások korát éljük, az egyre hosszabb listára pedig már felróhatjuk a Hard Reset nevét is, a Flying Wild Hog sci-fi shootere Hard Reset: Redux néven éled újjá.

Hard Reset teszt

Teszt | 2012.06.14 12:10

Klasszikus játékelemeket felidéző first person shooter, cyberpunk stílusban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)