Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2

Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 kép

Akik olvasták a könyveket, tudják miről lesz szó, a többieknek itt egy gyorstalpaló. Harry Potter egy varázslótanonc, akinek van egy főellensége, Voldemort. Ők harcolnak egymással jó pár részen át, Voldemort-ot viszont nem könnyű megölni: összesen 7 ún. Horcrux-ban őrzi lelkének hét darabját, úgyhogy Harry-nek ezeket kell elpusztítania. A játékban a maradék Horcrux-okat fogjuk majd felkutatni, így olyan helyszíneken járunk majd, mint a Gringotts Bank, vagy a Szükség szobája. A Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 2011. július 15-én jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, Wii-re és Nintendo DS-re.


Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 teszt

Teszt | 2012.09.08 11:05

A modern fegyvereket lecserélték egyetlen varázspálcára, hozzáadtak egy csipetnyi fedezékrendszert, hátradőltek és várják a sikert, a pénzt és a csillogást.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)