Harry Potter and The Order of Phonenix

Harry Potter and The Order of Phonenix kép

Az ötödik Harry Potter könyv/film játék verziója. Ezúttal szabadon bejárhatjuk az egész Roxfortot, ahol küldetéseket teljesíthetünk vagy titkok után kutathatunk. A játékban irányíthatjuk Sirius Black-et és Dumbledore-t is. A magyar változat a filmbeli szinkronokat kapja meg. Érdekességképpen felróhatjuk a Harry Potter és a Főnix Rendjének, hogy ez a franchise legelső következő generációs címe, ugyanis PC-n kívül megjelenik PS3-ra, X360-ra és Wii-re is. Harry Potter kalandjai tehát folytatódnak a média mindegyik színterén, aki pedig nem olvasta a könyvet, az is meglelheti szórakozását a Főnix Rendjében. Megjelent PS2 platinum kiadásban is.


Új és régi EA csatamezők

Hír | 2007.08.19 12:56

Nem, nem játékmegjelenésről van szó :) Az EA most négy, később még két játékát jelenteti meg Mac-en, továbbá az Xbox 360 verziókat előnyben részesítik.

[DEMO] Harry Potter and the Order of Phoenix demo változat

Hír | 2007.06.23 22:11

Lassan megérkezik az új Harry Potter film, vele együtt a szokásos marketing hadjárat is, ami viszont minket érdekel: befutott játék demoja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)