Hearthstone: One Night in Karazhan

Hearthstone: One Night in Karazhan kép

Medivh meghív mindnyájunkat otthonába, hogy egy felejthetetlen partin ünnepeljük meg eddigi sikereinket. A gond csak az, hogy maga a házigazda veszik el saját tornyában, így ránk vár a feladat, hogy megtaláljuk a mágust, és megmentsük a partit az elvarázsolt edényektől, szörnyektől és borzalmaktól, melyek Medivh jelenléte nélkül tombolnak. A Hearthstone új kalandja 4 emelettel, 45 új lappak, új kihívásokkal és nyereményekkel várja a játékosokat.

Elolvasom a tesztet

A Blizzard bannolja a hongkongi tüntetőket támogató Twitch chatelőket

Hír | 2019.10.19 18:02

Tovább folytatódik a Blizzard és a hongkongi tüntetéseket támogató rajongók közötti nézeteltérés.

Hearthstone: One Night in Karazhan teszt - kirúgjuk a torony oldalát

Teszt | 2016.10.11 10:00

A Hearthstone legfrissebb kiegészítőjében Medivh otthonába látogattunk, az ott szerzett lapokkal pedig még erősebbé tettük az egyébként is első osztályú paklikat.

Hearthstone: One Night in Karazhan - színházba kalauzol az új szint

Hír | 2016.08.23 15:45

A nemrég érkezett Adventure csomag The Opera névre keresztelt szárnyában klasszikus történeteteket élünk újra, természetesen Hearthstone módra.

Hearthstone: One Night in Karazhan - bemutatkozott Medivh és fegyvere

Hír | 2016.08.04 12:20

Természetesen az új kaland házigazdája sem maradhatott ki a megszerezhető Legendary lapokból. Emberünk nem csak lenyűgöző szakállát, de varázsbotját is magával hozta.

Hearthstone: One Night in Karazhan - itt vannak az új kártyák

Hír | 2016.08.02 10:22

Az új kaland bejelentése óta egyre gyorsabban jönnek az új lapok. A legutóbbi hét kártyát most meg is mutatjuk.

Hearthstone: One Night in Karazhan - íme az új kaland

Hír | 2016.07.29 08:19

A Blizzard hivatalosan is bejelentette a következő Hearthstone kalandot, amiben akkorát partizunk, amekkorát Azeroth még nem látott.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)