Hearts of Iron 3

Hearts of Iron 3 kép

A Hearts of Iron III-ban az egész Földön zajlik a második világháború, amit az USA, Németország, Szovjetunió és Japán oldalon vívhatunk meg. A Hearts of Iron III gyakorlatilag felér egy számítógépes játéknak álcázott második világháborús lexikonnal. Egységeinkről a legapróbb részleteket is megtudhatjuk, mint pl. hogy milyen típusú géppel képezték ki az épp szolgálatot teljesítő pilótáidat. A játéknak szerves része a komplex diplomáciai és gazdasági szekció. Ezek nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy végül győztesen kerüljünk ki a háborúból, és az is megengedett, hogy megváltoztassuk a történelem menetét, s mondjuk hogy a németekkel nyerjük meg a háborút.


Hearts of Iron 3 - Teszt

Teszt | 2009.11.17 16:02

Partner kerestetik a második világháború újrajátszásához, amatőrök kíméljenek! GameStar 2009. szeptember archív

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)