Helldivers

Helldivers kép

A Helldivers a sikeres Magicka fejlesztőinek, az Arrowhead Game Studiosnak a játéka, egy vérbeli sci-fi shoot'em up lövölde, amiben változatos feladatokat kell megoldania a játékosoknak. A Helldivers legnagyobb vonzereje, ha más játékosokkal vágunk neki az űrbéli kalandoknak, ugyanis Couch és Online Cooperative támogatás is került a játékba. A történet szerint három különálló idegen faj megostromolta a Földet, és csak rajtunk áll, hogy vágunk vissza a betolakodóknak. Nem azonban figyelni, ugyanis a nagy összecsapások közepette könnyen lehet, hogy a társainknak is sok fejtörést okozhatunk, ugyanis a Friendly Fire miatt őket is tudjuk sebezni, ebből pedig az következik, hogy nem árt odafigyelni, hova is hajítjuk azt a gránátot.


Helldivers - hamarosan a PC-sek is mészárolhatnak

Hír | 2015.11.10 08:11

Az Arrowhead Studios bejelentette, hogy legutóbbi játékuk, a Helldivers még az idei év végén elérhető lesz Steamen keresztül. Csillagközi invázió!

Helldivers - újabb ingyenes kiegészítő érkezik

Hír | 2015.07.10 07:20

A Helldivers ismét kap egy ingyenes kiegészítőt, ami mellé kisebb fizetős DLC-k is érkeznek, ha pedig eddig nem kezdünk volna bele a játékba, az egyik új csomaggal minden eddig megjelent tartalmat egyszerre beszerezhetünk.

Helldivers teszt - bolygóközi invázió

Teszt | 2015.06.26 12:20

Az Arrowhead Game Studios játéka ügyesen kölcsönvett rengeteg játékelemet más sikercímektől. Hogy sikerült a lopás?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)