Heroes of Annihilated Empires

Heroes of Annihilated Empires kép

A történet egy teljesen átlagos emberrel kezdődik, őt kell végigvezetned útján, mely során nem csak ellenségbe, hanem barátokba is ütközöl. Neked kell eldöntened, beleavatkozol-e mások dolgába. Ezen múlik, hogy ellenséget vagy barátot szerzel. Remekül vegyítették a szerepjátékos és a stratégiai elemeket. Minden fajnak egyedi képességei, eszközei, fegyverei, stb. vannak. Hősökből összesen tizenhét található, akik hat iskolában számtalan varázslatot tanulhatnak meg.


Heroes of Annihilated Empires @ Steam

Hír | 2006.11.10 09:36

A Valve Software, a Steam üzemeltetője bejelentette, hogy megállapodást kötött a GSC GameWorld képviselőivel a Heroes of Annihilated Empires című fantasy valós idejű stratégiai játék terjesztésére.

[DEMO] Heroes of Annihilated Empires

Hír | 2006.09.15 14:14

Megérkezett a GSC Game World által fejlesztett Heroes of Annihilated Empires című stratégiai játék kipróbálható verziója.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)