Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East

Heroes of Might & Magic V: Tribes of the East kép

A Heroes of Might & Magic V második, és egyben utolsó kiegészítőjében a vad ork hordák élére állva kapcsolódunk be a háborúba. Az offenzív harcmodor esetükben igazán kifizetődő, hiszen harcosaink a csaták alatt extra erőhöz jutnak, ha azonban védekezünk, folyamatosan gyengülnek. Az orkok mellett a régi fajokról sem feledkeztek meg a fejlesztők: minden egységkategória kapott egy harmadik, alternatív változatot.


Heroes V: Tribes of the East bemutató

Teszt | 2007.11.24 16:26

Vérszomjas ork horda perzseli fel a háború sújtotta földeket.

[DEMO] Heroes V: Tribes of the East érkezés

Hír | 2007.09.25 20:39

A Heroes of Might and Magic ötödik részéhez készült új kiegészítőből kapunk egy kis ízelítőt csütörtökön.

Heroes V: Tribes of the East demo közeleg

Hír | 2007.09.24 10:43

A Ubisoft jóvoltából csütörtökön érkezik a Heroes of Might and Magic V: Tribes of the East kipróbálható változata.

[MOVIE] HOMM V: Tribes Of The East bemutatás

Hír | 2007.08.22 13:32

Újabb expansion csomaggal gazdagodik majd a Heroes Of Might And Magic V palettája, amiben egy új frakciót ismerhetünk meg.

Heroes V: Tribes of the East

Hír | 2007.06.23 15:05

Egy játék, amely kultikus ősökkel rendelkezik, amelynek első három része elvarázsolta a fantasy táblajátékokhoz, és körökre osztott stratégiákhoz szokott közönséget egyedi stílusával, melyben mindmáig alig van versenytársa. A negyedik kicsit gyengélkedő rész és a 3DO megszűnése után az ötödik rész visszatérve az alapokhoz ismét meghozta a dicsőséget a szériának. Az első után hamarosan megjelenik a második, Tribes of the East címet viselő kiegészítő is.

[KéPZ] HoMM V: Tribes of the East képekben

Hír | 2007.04.06 09:33

A Ubisoft jelentése szerint a Nival Interactive már javában dolgozik a Heroes of Might & Magic V új kiegészítőjén, amit 2007-ben szeretnének kiadni.

Heroes V: Tribes of the East kiegészítő

Hír | 2007.04.06 09:17

Tavaly év végén a 3D-be költözött Heroes-hoz a Hammers of Fate kiegészítést kaptuk, ami a törpék faját hozta el a Might & Magic világába. A hivatalos oldalon bejelentették hogy készül a következő kiegészítő is aminek legfontosabb újítása hogy irányíthatóvá válik az orkok faja.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)