Hitman: Episode 1 - Párizs

Hitman: Episode 1 - Párizs kép

A 47-es ügynök története folytatódik, csakhogy egy reboot képében láthatjuk viszont a kopasz bérgyilkost, természetesen az IO Interactive tolmácsolásában. Az epizodikus játék körbeutaztatja a világon a játékost, hogy eltérő okokból különböző embereket likvidáljon, ráadásul az egész egy teljesen sandbox világban játszódik (például minden NPC-nek saját neve és személyisége van) és a játékosok teljes szabadságot kapnak benne. Ezáltal úgy teljesítjük az adott küldetést, ahogy nekünk tetszik: ha akarunk, akkor lopakodhatunk, de akár játszhatunk Rambót is.Fontos szerepet kap az ún. lehetőségek rendszer is, amelynek lényege, hogyha bizonyos beszélgetéseket kihallgatunk, akkor hasznos tippeket kaphatunk a célpont különleges módszerekkel való likvidálásához. A Hitman első fejezete, az Intro Pack nevezetű nyomott árú, csak digitálisan megvásárolható csomag tartalmazza a játék alapjait, két bevezető küldetést, illetve az első helyszínt, Párizst. Minden további helyszín DLC-ként csatlakozik.

Elolvasom a tesztet

Hitman: Definitive Edition - trailerrel ünnepeljük a megjelenést

Hír | 2018.05.16 22:01

Az IO Interactive még egy utolsó videóval emlékeztet minket rá, hogy hamarosan megérkezik a Definitive Edition, a Hitman minden extrával megpakolt új kiadása.

Hitman - javításokat és korlátlan framerate-et hozott a májusi frissítés

Hír | 2018.05.12 10:46

A Definitive Edition érkezése előtt egy patch is élesedett, ami egyebek mellett a Contracts Mode-ot is egy új helyszínnel bővíti.

Jön a Hitman: Definitive Edition, új kiadót találtak a fejlesztők

Hír | 2018.04.04 15:30

Az IO Entertainment és a Warner Bros. Interactive megállapodásának értelmében utóbbi fogja kiadni és forgalmazni a Hitmant, valamint annak új kiadását is.

Hitman - videó mutatja be a GOTY kiadást

Hír | 2017.12.28 13:32

Akinek eddig kimaradt a 47-es ügynök idei tevékenykedése, az egy minden jóval megpakolt csomaggal pótolhatja a Hitman epizódjait. A fejlesztők most egy videóval igyekeznek meggyőzni minden játékost arról, hogy beszerezzék.

Hitman - ingyenes lesz a párizsi küldetés, csak jókor kell rá lecsapni

Hír | 2017.12.14 16:06

Az IO Interactive a Hitman első epizódját korlátozott ideig ingyen adja, és aki letölti a promóciós időszakban, örökre megtarthatja.

Hitman - azért mondott le róla a Square Enix, mert jót akart

Hír | 2017.11.23 13:37

Az IO Interactive független csapatként folytatja tovább, amely szabadon rendelkezik a Hitman jogai felett, a Square Enix elnöke pedig elmagyarázta, hogy miért van ez így.

Fontos bejelentésre készülnek a Hitman készítői

Hír | 2017.10.06 15:45

Egyelőre nem a második évadról rántják le a leplet, de azt mondják, nagyon fogunk örülni.

Hitman - ma jön az ingyenes változat

Hír | 2017.06.20 14:33

Az IO Interactive függetlenné válásának örömére úgy döntött, minden platformon ingyenessé teszi a legújabb Hitman játék első két küldetését.

A Square Enix folytatná a Hitman szériát

Hír | 2017.05.28 17:45

Folytatódik a kopasz bérgyilkos körüli hercehurca, ezúttal a kiadó nyilatkozott biztatóan. Csak remélni tudjuk, hogy tényleg minden jól alakul majd.

A Square Enix üzleti jelentése alapján furcsa lépés a Hitman fejlesztőinek menesztése

Hír | 2017.05.14 19:15

Remek pénzügyi évet zárt a Square Enix idén, ennek ellenére mégis úgy döntöttek, hogy megválnak az IO Interactive-tól.

Hitman - felkerült a torrentoldalakra, de nem érdemes letölteni

Hír | 2017.02.21 13:36

Mindenféle torrentoldalakon megjelent a Hitman, és ugyan a csomag tényleg a játékot tartalmazza, a legtöbb játékos nem jár jól a letöltésével.

Egy új játékon dolgozik a Hitman fejlesztőcsapata

Hír | 2017.02.09 09:37

Nincsenek kétségeink afelől, hogy az IO Interactive a háttérben már azon dolgozik, hogy legyen második évada is az epizodikus Hitmannek, azonban időközben beleférhet még egy kisebb projekt és a legújabb álláshirdetés alapján pontosan ez a helyzet.

Hitman: The Complete First Season - még egy trailer azért kellett

Hír | 2017.02.01 21:37

Noha a közelmúlt lényegében az epizodikus Hitman dobozos kiadásának megjelenésétől volt hangos, a Square Enix úgy gondolta, hogy még egy trailer nem árthat a megjelenéskor.

Hitman - ízelítőn a Landslide bónuszmisszió

Hír | 2017.01.27 21:10

Január utolsó napját érdemes mindenkinek bekarikázni vérvörös színnel, ugyanis a 47-es ügynök nem csupán dobozos formában érkezik meg és indul soha nem látott nehézségű kihívásokra, de egy halálos ünnepségen is részt vesz majd.

Hitman - új kihívásokat hoz a januári update

Hír | 2017.01.26 11:01

A dobozos kiadás rengeteg tartalmat kínál azoknak, akik még nem vetették bele magukat a 47-es ügynök legújabb bevetésébe, ráadásul mindez kiegészül a januári frissítéssel is.

Hitman - a sikerhez nem elég megölni a legújabb célpontot

Hír | 2017.01.24 18:20

Péntektől vadászhatjátok le a Hitman tizenkilencedik ideiglenes célpontját, de ez a küldetés a kijelölt karakter likvidálása mellett még egy feladatot tartogat.

Hitman: The Complete First Season - ha még új vagy a szakmában, ezt érdemes tudnod

Hír | 2017.01.18 21:42

A hónap végén megjelenik az IO Interactive epizodikus Hitman játékának első évada dobozosan, a fejlesztők pedig gondoltak azokra, akik még egyetlen epizóddal sem játszottak, hanem megvárták a teljes kiadást és egy gameplay videóban mesélnek a játékmenetről.

Hitman - gyilkolj Mikulásként az ünnepi DLC-ben

Hír | 2016.12.06 16:15

Az ünnepi szezonban ingyenes DLC-vel lepi meg a Hitman játékosait az IO Interactive, de egyben adakozásra is hívják a rajongókat.

Unod a Hitman küldetéseket? A Hitman Roulette majd segít

Hír | 2016.12.04 19:20

Az első évad zárása után a bérgyilkosok munka nélkül maradtak. Szerencsére azonban jött egy weboldal, ami bőven ad majd feladatot.

Hitman - egy hét múlva finálé, videókkal emlékezünk vissza

Hír | 2016.10.25 08:38

Október végén lezárul a Hitman első évada, Japánban fogjuk levadászni célpontjainkat. A Square Enix viszont addig is hype-ol.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)