Hitman: Episode 1 - Párizs

Hitman: Episode 1 - Párizs kép

A 47-es ügynök története folytatódik, csakhogy egy reboot képében láthatjuk viszont a kopasz bérgyilkost, természetesen az IO Interactive tolmácsolásában. Az epizodikus játék körbeutaztatja a világon a játékost, hogy eltérő okokból különböző embereket likvidáljon, ráadásul az egész egy teljesen sandbox világban játszódik (például minden NPC-nek saját neve és személyisége van) és a játékosok teljes szabadságot kapnak benne. Ezáltal úgy teljesítjük az adott küldetést, ahogy nekünk tetszik: ha akarunk, akkor lopakodhatunk, de akár játszhatunk Rambót is.Fontos szerepet kap az ún. lehetőségek rendszer is, amelynek lényege, hogyha bizonyos beszélgetéseket kihallgatunk, akkor hasznos tippeket kaphatunk a célpont különleges módszerekkel való likvidálásához. A Hitman első fejezete, az Intro Pack nevezetű nyomott árú, csak digitálisan megvásárolható csomag tartalmazza a játék alapjait, két bevezető küldetést, illetve az első helyszínt, Párizst. Minden további helyszín DLC-ként csatlakozik.

Elolvasom a tesztet

Hitman - nem lesz teljes a megjelenéskor, de félkész sem

Hír | 2015.08.11 11:42

A Hitman decemberben egy teljes játék áráért kerül forgalomba, de csak a tervezett tartalom egy részét kapjuk meg. Ettől függeltenül a játék nem Early Access címként jön, és ezt az IO Interactive is szeretné tudatosítani.

Hitman - látványos képeken a morcos bérgyilkos

Hír | 2015.08.11 07:25

Egészen remek, nagy felbontású képekkel kedveskedett a Square Enix azoknak, akik már tűkön ülve várják a legújabb Hitman kaland megjelenését.

Hitman - kiszivárgott több gameplay trailer

Hír | 2015.07.12 09:15

Több mint tíz percnyi Hitman gameplay videót pakolt fel valaki a netre. Igen, az új, decemberben érkező játékból. Úgy néz ki, ez ma ilyen szivárgós nap lesz.

Hitman - nem klasszikus epizodikus játék lesz

Hír | 2015.07.09 22:10

Több komoly kérdést tisztázott az IO Interactive az év vége felé megjelenő Hitman kapcsán, kitértek például a rajt után kiadott tartalmakra, és arra is, milyen állapotban kapjuk kézhez a bérgyilkosos játékot.

A Hitman fejlesztői nem értenek egyet a Season Pass intézményével

Hír | 2015.06.18 15:50

Az IO Interactive feje elmondta, hogy szerintük nem szép dolog egy egész vagyont legombolni a játékosokról, így a Hitmanhez is csak ingyenes extra tartalom érkezik majd.

E3 2015 - megvan az új Hitman megjelenési dátuma, jött egy új trailer is

Hír | 2015.06.16 20:28

A Square Enix már a Sony konferenciáján bejelentette az új Hitman-játékot, de most végre többet is megtudtunk a projektről!

E3 2015 - Hitman bejelentés, itt az első trailer

Hír | 2015.06.16 03:40

A Sony E3-as konferenciáján bejelentették az új Hitmant. Megjött az első trailer is.

Hitman - még idén leleplezik az új epizódot

Hír | 2015.01.12 20:33

Hogy álltok a Hitman-sorozattal? Az a hír járja, hogy még idén megtudjuk az első részleteket az új játékról.

Hitman next-gen - az első koncepciórajz és új infók

Hír | 2014.05.28 17:38

Van egy rossz és néhány jó hírünk az új Hitman játékkal kapcsolatban.

Hitman next-gen - kiderültek az első részletek

Hír | 2014.01.16 14:50

Még nem tudjuk, mi lesz a next-gen Hitman végleges címe (tartunk attól, hogy csak szimplán Hitman), de néhány részletet azért megosztott velünk az IO Interactive a játékkal kapcsolatban. Más lesz, mint az eddigiek.

Mégsem törölték a next-gen Hitmant

Hír | 2014.01.07 14:30

Egy pillanatra a szívünk is megállt a következő Hitman törlésének hírére, azonban ma kiderült, csak félreértés volt.

Törölték a next-gen Hitmant?

Hír | 2014.01.06 12:40

A vezető dizájner önéletrajza szerint a következő generációs Hitman játékot törölte a Square Enix.

Az új Hitmanért nagy árat fizet az IO

Hír | 2013.06.18 07:30

A Square Enix hivatalos közleményben elmondta, hogy az IO Interactive dolgozóinak a felét kirúgják. Viszont készül az új Hitman.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)