Hitman GO

Hitman GO kép

Miután a 47-es ügynök a Hitman szériával meghódította majd minden platformon a játékosokat, a Square Enix úgy döntött, hogy a Hitman GO képében megcélozzák az Android és iOS eszközöket használó felhasználókat is egy különleges, stratégiai elemeket is magába foglaló mobiljátékkal. A meglehetősen egyedi játékmenet során adott egy játéktér, amelyen különböző tereptárgyak találhatóak. Kedvenc bérgyilkosunk is egy ilyen bábu, őt kell mezőről-mezőre mozgatnunk úgy, hogy elérjük a célt vagy a célpontot. Ténykedéseink során használhatunk álruhákat, fegyvereket és a pályákon strázsáló őrbábuk figyelmének elterelésére szolgáló eszközöket is.


Hitman GO VR bejelentés - bérgyilkos a virtuális valóságban

Hír | 2016.04.27 16:00

Miután a legtöbb platformot már meghódította a Square Enix népszerű puzzle-stratégiája, a Hitman GO, a 47-es ügynök most a virtuális valóságot vette célba.

Hitman GO - megjelent a Definitive Edition

Hír | 2016.02.24 11:45

Újabb platformokon vált játszhatóvá a Square Enix mobilokon sikeresnek bizonyult puzzle-stratégiája, a Hitman GO: itt a Definitive Edition.

Hitman GO - napokon belül itt a Definitive Edition

Hír | 2016.02.15 14:05

Hamarosan PC-re és PlayStation 4-re is megjelenik az eddig csak mobilon játszható Hitman kaland, már nem kell sokáig várnunk.

PlayStation 4-en is jól néz ki a Hitman GO (videó)

Hír | 2015.12.10 14:40

A Hitman GO minimalista dizájnja kiválóan működött mobilokon, de a 47-es ügynök főszereplésével készült logikai játékkal úgy tűnik, konzolon is érdemes lesz játszani.

Hitman GO teszt - negyvenhetes a hetesen

Teszt | 2014.06.25 10:38

A 47-es ügynök kis képernyőn is legalább annyira meggyőző, mint bárhol máshol.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)