Hitman: Sniper Challenge

Hitman: Sniper Challenge kép

A 47-es ügynök ismételten visszatért, hogy rendet tegyen, ebben a kegyetlen világban. A Sniper Challenge egy önálló játék lett, melyet azok kaparinthattak meg, akik előrendelték az új, teljes értékű részt, az Absolution-t. Ezúttal, az lesz a feladatunk, hogy eltegyük láb alól, az egyik híres fegyvergyártó cég elnökét, Richard Strong, Jr.-t, aki mellesleg felbérelt legalább 10 őrző-védő céget, hiszen számtalan testőrt kell elintéznünk ahhoz, hogy végül igazi célpontunk is terítékre kerüljön. Ahogy a nevéből méltán következtethetünk rá, mesterlövész tudományunkat kell megcsillogtatunk ahhoz, hogy végigjátsszuk a rövidke küldetést. A Hitman: Sniper Challenge tehát egy promóciós játék, avagy bónusz tartalom lett a Hitman: Absolution előrendelőinek, melyet Xbox 360-on, PS3-on és PC-n próbálhattak ki a szerencsések.


Hitman: Sniper Challenge - ingyen fejlövés mindenkinek

Hír | 2013.05.12 12:15

A Square Enix ingyenesen játszhatóvá tette a korábban csak előrendelői extraként elérhető Sniper Challenge-t.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)