Hot Lava

Hot Lava kép

A Hot Lava a Don't Starve fejlesztőinek őrült ötlete, amely visszarepít minket a gyermekkorunkba és megidézi az egyik kedvenc időtöltésünket: egy belső nézetes, ügyességi kalandjáték ez, amelyben a legfontosabb feladatunk az, hogy ne érjünk a padlóhoz, mert mindent láva borít. A Hot Lava a Klei Entertainment első 3D-s játéka olyan helyszínekkel, mint a nappali, az iskolaterem vagy néhány kalandfilmből ismert színtér.


Hot Lava - 6 percnyi játékmenet a láva borította suliban

Hír | 2016.09.06 11:37

Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan is működik a Klei fura ügyességi játéka, akkor most ide nézz.

Hot Lava - videón a játék, amiben láva a padló

Hír | 2016.08.29 16:09

A Klei Entertainment belső nézetes, parkourozós játéka gyerekkorunk egyik kedvenc időtöltését idézi meg és gondolja tovább: a kanapéról asztalra ugrándozást, miközben azt képzeltük, a padló lávából van.

Hot Lava - őrült ötlet a Don't Starve fejlesztőinek új játéka

Hír | 2016.06.12 15:54

Egy egészen érdekes ügyességi kalandjátékkal jelentkezik a Klei, amiben a legfontosabb feladatunk az lesz, hogy ne érjünk a padlóhoz. Mert ugye tele van lávával.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)