I Expect You to Die

I Expect You to Die kép

Ha mindig is szerettél volna filmes kém lenni, az I Expect You to Die neked szól. A Schell Games VR-játékában négy szituációban kell érvényesülnünk, miközben a játék végig ellenünk dolgozik. Gránátokkal teli szekrények, időzített bombák, mesterlövészek próbálnak kizökkenteni, miközben igyekszünk megoldani a fejtörőket.

Elolvasom a tesztet

I Expect You to Die megjelenés - megvan, mikortól szerezhetjük meg Magyarországról

Hír | 2017.01.30 19:36

A jelenleg elérhető egyik legjobb VR-játék, az I Expect You to Die ezelőtt csak Észak-Amerikában jelent meg, de nem kell sokat várnunk, hogy mi is élvezhessük.

Ma jelenik meg a PlayStation VR - ezeket a játékokat szerezd be először!

Hír | 2017.01.24 14:38

Mától hazánkban is hivatalosan kapható a PlayStation VR, amihez mostanra már egész sok játék elérhető. Mutatjuk, melyek azok, amiket kár lenne kihagynotok.

I Expect You to Die teszt - kémnek lenni nem egyszerű

Teszt | 2017.01.19 14:33

A 2016-os év legjobb VR-játékát készítette el a Schell Games - az I Expect You to Die végre tényleg egy olyan élmény, amit VR nélkül nem élhetünk át.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)