iCarly

iCarly kép

A híres, Nickelodeon által készített, élőszereplős sorozat, az iCarly játékváltozata, amelyben különféle minijátékok segítségével kell segíteni a sorozat készítőinek abban, hogy az iCarly egyik szereplője által megsemmisített webizódokat újra összeállíthassák. A minijátékok főleg a fiatalabbak tetszését nyerhetik el: van köztük puzzle, színező, tárgymegtaláló stb. játék is, színes környezetben, amely megidézi a sorozat eredeti színpadi beállításait. Az iCarly négy évadot élt meg eleddig, és ez az első játék, amelyet a sorozathoz készítettek (2010-ben érkezett meg a második része, az iCarly: iJoin The Click.)


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)