IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover kép

Az orosz illetőségű 1C Maddox Games szimulátoros körökben hatalmas népszerűségnek örvendő sorozata a PC-exkluzív IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover című epizóddal folytatódik, melynek roppant beszédes címe máris elárulja, hogy a számos második világháborús szcenárió közül az angliai csatára esett a fejlesztők választása. A brit, a német és az olasz légierők tizenötnél is több szárnyas paripájával lovagolhatjuk meg a légáramlatokat, miközben további 15 géptípust láthatunk majd magunk körül, amelyeket majd az MI vesz kezelésbe. Az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover Londontól és Anglia déli részétől egészen Belgiumig és Franciaország északi szegletéig nyúló területet tár fel előttünk a maga teljes szépségében, amelyen a városok, falvak, utak, repterek, radarállomások, kikötők és iparterületek pontosan ott helyezkednek el, ahol az 1940-es térképek szerint.


IL-2 Sturmovik: Desert Wings - Tobruk

IL-2 Sturmovik: Desert Wings - Tobruk kép

Az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover kiegészítője szó szerint a második világháború észak-afrikai hadszínterére repíti a játékost, feltéve, hogy sikerül felszállnia, és nem bukik orra már a kifutón. Negyvennél is több repülhető és lelőhető vasmadár, célpontként szolgáló vízi és szárazföldi járművek sokasága, másfél Magyarországnyi játéktér és akár száz játékos részvételével zajló légi csaták várnak a profi szimulátorosokra.

Elolvasom a tesztet

IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover

Teszt | 2011.07.05 12:34

Az IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover küldetései során addig repülhetsz, amíg csak le nem lőnek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)