Immortal: Unchained

Immortal: Unchained kép

Az Immortal: Unchained egy sci-fi témájú akció-szerepjáték, amelyet akár "lövöldözős Dark Soulsnak" is hívhatnánk, ugyanis a From Software méltán népszerű szériájára hajazó játékmenet egyik legfőbb újdonsága, hogy elsősorban lőfegyverekkel harcolhatunk. A sztori szerint a futurisztikus fantáziavilág átalakult egy háborús zónává és a célunk az, hogy az "élő fegyvernek" titulált főszereplővel véget vessünk ennek a kataklizmának.

Elolvasom a tesztet

Immortal: Unchained teszt - kín van, trónfosztás nincs

Teszt | 2018.11.03 14:52

A Toadman Interactive akció-szerepjátéka olyan, mintha egy futurisztikus Dark Souls lenne, viszont ami a minőségét illeti...

Immortal: Unchained - az új trailer a sztorira fókuszál

Hír | 2018.07.27 07:09

Megismerhetjük a Dark Souls nyomdokaiba lépő akció-RPG történetét.

Immortal: Unchained - vadonatúj gameplay videó érkezett

Hír | 2018.06.10 15:50

Több mint 10 percig nézhetjük, milyen lesz az akció-RPG, ami játékmenetét tekintve eléggé hasonlít a Dark Soulsra.

Immortal: Unchained - ekkor jön a Dark Souls nyomdokaiba lépő játék

Hír | 2018.05.23 20:08

A Toadman Interactive akció-szerepjátéka olyan, mintha egy futurisztikus Dark Souls lenne, és már azt is tudjuk, hogy mikor számíthatunk a megjelenésére.

Immortal: Unchained - jön a zárt alfa, addig is itt egy gameplay trailer

Hír | 2018.02.23 21:10

Az Immortal: Unchained olyan, mintha egy futurisztikus Dark Souls lenne, shooter elemekkel kiegészítve. A szerencsésebbek nemsokára ki is próbálhatják, a többieknek pedig marad a legelső gameplay videó.

Gamescom 2017 - nem lesz PS4-exkluzív az Immortal: Unchained

Hír | 2017.08.23 18:33

Sokaknak megtetszett a futurisztikus Dark Soulsnak beillő Immortal: Unchained, azonban az első körben a Sony által kiadott közlemény és bejelentő trailer elhallgatott egy fontos információt: nem csupán az ő konzoljukra kapjuk meg ezt az ígéretes címet.

Gamescom 2017 - a Dark Souls nyomdokába lép az Immortal: Unchained

Hír | 2017.08.22 15:50

Fantáziáltatok már róla, hogy milyen lenne futurisztikus körítéssel egy Dark Souls? A gamescomon bejelentett Immortal: Unchained pont ezt fogja megmutatni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)