Impact Winter konzol

Impact Winter konzol kép

Az Impact Winterben egy kis közösség élére állva kell túlélnünk a globális katasztrófa utáni jégkorszakot, méghozzá úgy, hogy a környéket felfedezve folyamatosan pótoljuk az erőforrásainkat, életben tartjuk a társainkat, fejlesztjük az eszközeinket és búvóhelyünket, várva a felmentősereget.

Elolvasom a tesztet

Impact Winter konzol teszt - öltözzetek rétegesen

Teszt | 2018.06.17 17:55

PC-n már megtapasztalhattuk, hogy milyen egy globális katasztrófa után túlélni, most a konzolosok verzióké a bizonyítás lehetősége.

Impact Winter - késik a Bandai Namco túlélőjátéka

Hír | 2017.04.04 09:01

Az eredeti terv szerint két hónappal a bejelentése után megjelent volna az Impact Winter, de amint nemrég bejelentették a készítők, ehhez képest egy keveset halasztaniuk kellett.

Impact Winter bejelentés - te kibírod harminc napig a fagyban?

Hír | 2017.02.09 11:22

A Bandai Namco egy igencsak érdekes projektet támogat kiadóként: az Impact Winter a túlélőjátékok sorát bővíti, de nem a szokványos fajtából való, hiszen konkrét célja van.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)