InFamous: First Light

InFamous: First Light kép

Ez az önmagában is játszható DLC visszakalauzol minket az InFamous: Second Son-ban megismert világba, de ezúttal Delsin Rowe helyett az alapjátékban is felbukkanó Abigail "Fetch" Walkert irányítjuk. A szuperképességei miatt bebörtönzött lánynak újra kell élnie múltja tragédiáit és meg kell szöknie a hó borította Curdan Cay-ből. Az új képességek és helyszínek mellett a grafikán is csiszoltak, így az eddig is gyönyörű látványvilág még szemkápráztatóbb. Azok, akiknek a Second Son is a gyűjteményükben van, extra tartalmakhoz jutnak hozzá a First Lightban.


Infamous: First Light teszt - a pislákoló neonfény

Teszt | 2014.10.08 20:00

A First Light az InFamous: Secon Son önállóan is játszható kiegészítője, amely egyúttal előzményként is szolgál.

Gamescom 2014 - íme az új Infamous: First Light trailer

Hír | 2014.08.13 19:40

Új trailert kapott az Infamous: Second Son önállóan is játszható kiegészítője, a női főhőst felvonultató Infamous: First Light.

Infamous: First Light - itt a megjelenési dátum

Hír | 2014.06.26 14:40

Még csak ízelítőt láttunk az inFamous: Second Son első önálló kiegészítőjéből, de már nem kell sokat várnunk, hogy magunk is kipróbálhassuk.

E3 2014 - Infamous: Second Son First Light bejelentés

Hír | 2014.06.10 05:07

Önállóan futtatható DLC-t kap az Infamous: Second Son, de akinek megvan az alapjáték, jobban jár.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)