Insurgency: Sandstorm

Insurgency: Sandstorm kép

Az Insurgency: Sandstorm egy csapatalapú, multiplayerre fókuszáló taktikai lövölde, amelyben a modern háború élményét élhetjük át a realisztikus és az árkád játékmenet között lavírozva. Több különböző karakterosztály közül is választhatunk, amelyek mindegyike egyedi fegyverekkel és kiegészítőkkel, ezáltal sajátos játékstílussal rendelkezik, az izgalmas és taktikus harcokról pedig több játékmód is gondoskodik.

Elolvasom a tesztet

Insurgency: Sandstorm - mégsem lesz benne kampány

Hír | 2018.01.04 17:43

Egy egész érdekes és egyedi kampányt talált ki a New Worlds, amit egyszerre akár négyen is játszhattunk volna, viszont a csapat kénytelen volt átcsoportosítani az erőforrásait.

Női lázadóként lőhetünk az Iszlám Államra az Insurgency: Sandstorm kampányában

Hír | 2017.02.11 18:00

A kiadó párizsi sajtóeseményén egy csomó új infó derült ki a sikeres taktikia lövölde folytatásáról, az Insurgency: Sandstormról, aminek kampánya egy rendkívül érdekes és egyben nagyon érzékeny sztorit dolgoz majd fel.

Insurgency: Sandstorm - újraépítik a játékot, már konzolokra is

Hír | 2016.02.23 13:36

Unreal Engine 4-gyel, PC-re és konzolokra készíti el a New World Interactive nagysikerű PC-s hardcore shootere, az Insurgency javított, kibővített változatát.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)