Iron Man 2 DS

Iron Man 2 DS kép

Remélem senkit nem lep meg, hogy az idei év egyik legjobb akció-látványfilmjét videojáték formájában is elkészítették. No és persze senki sem ijed meg ha azt mondom, hogy vannak aggályok az ilyen játékokkal kapcsolatban, elvégre az utóbbi idők tapasztalatai miatt szinte a béka feneke alá csúszott az elvárásunk a hasonló produktumokkal kapcsolatban. Bár voltak jóleső meglepetések, azért a nagy átlag továbbra is a gagyi kategóriába tartozik. Vajon az Iron Man 2 DS változata melyik oldalon köt ki? Iron Man 2 DS Iron Man 2 DS Iron Man 2 DS Iron Man 2 DS Iron Man 2 DSIron Man 2 DS Iron Man 2 DS Iron Man 2 DS Iron Man 2 DS Iron Man 2 DS


Iron Man 2 DS - teszt

Teszt | 2010.06.28 18:30

Tony Stark uralma alá hajtott bennünket a mozik segítségével, vajon képes ugyanerre a tenyerünkből is?

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)