Jade Dynasty

Jade Dynasty kép

A Perfect World Entertainment játéka a Jade Dynasty, mely igen kellemes szórakozást nyújthat az ázsiai legendáriumon nyugvó mmo-kat kedvelőknek. Mint a legtöbb MMORPG, ez a játék is jócskán gazdagodik más játékok által használt elemekkel, de emiatt kár lenne szidni a fejlesztőket, hisz egy bevált és sikeres sémát miért ne használhatnának fel. A játék azért persze tartalmaz jó pár újítást is, főleg a petekkel, és a páncélok fejlesztésével kapcsolatosan. Ezen kívül az ázsiai mmo-kban általánosan elterjedt "kattints a questben az NPC nevére és automatikusan odafutok" opció is jelen van a játékban. Mivel a Jade Dynasty teljesen ingyenes, ha az új kiegészítőjéről szóló fejlesztői beszámoló megtetszik, feltétlenül próbáljátok ki.


0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)