Jagged Alliance: Flashback

Jagged Alliance: Flashback kép

A Jagged Alliance: Flashback lényegében a klasszikus, körökre-osztott akciószéria, a Jagged Alliance újjélesztése, amelyben egy fiktív sziget, San Hermanos önjelölt diktátorát kell kiebrudalnunk és ezzel felszabadítanunk az elnyomott lakosokat. A fejlesztést végző Full Control Games célja az volt, hogy megismételjék a franchise-ot elindító epizódok minőségét és sikerét, ehhez pedig a Kickstarteren keresztül vezetett az út. A Jagged Alliance: Flashback az 1994-es epizód történései előtt játszódik és pályafutásunk azzal indul, hogy létrehozzuk hősünket. Az első lépés megtétele után szektorról-szektorra kell visszafoglalnunk a szigetet valós időben, amihez társul egy kis menedzsment is, hiszen társakat bérelhetünk és a már birtokba vett területek is nyújtanak némi elfoglaltságot. Ha ellenségbe botlunk, akkor következik a régi idők iskolája, a körökre-osztott harcrendszer, viszont a sikerhez remek taktikai és stratégiai érzék szükségeltetik, így a Flashback leginkább a műfaj kedvelőinek ajánlott.


Jagged Alliance: Flashback teszt - mi nem így emlékszünk

Teszt | 2014.12.17 20:51

A klasszikus Jagged Alliance széria ezúttal nem egy folytatást kapott, a Full Control Games az újjáélesztés mellett döntött. Bárcsak ne így tette volna.

Jagged Alliance: Flashback - itt a megjelenési dátum

Hír | 2014.09.05 12:00

Végre bejelentették, hogy mikor érkezik a következő Jagged Alliance reboot, a Flashback.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)