Jak and Daxter: The Lost Frontier

Jak and Daxter: The Lost Frontier  kép

Az előző részekből visszaköszönhet némi déja-vu a Jak and Daxter: The Lost Frontier - ben, de ez nem baj, hiszen az alapséma igazán nem változott: questeket teljesítve haladunk előre a történetbe, mely megoldhatóságának fő hányadát ügyességünk teszi ki, no meg az, hogy mennyire perfekt reflexekkel nyomkodjuk a PSP gombjait. Ezzel együtt a játék nem fullad egyhangúságba, hiszen új elemként a Sony becsempészte például a légi harcokat, így megmarad végig a frissesség, és az egyedi hangulat. A nyitó- és átvezető képsorok gyönyörűek, teljesen letisztultak, reccenésmentesen hömpölyögnek a kis képernyőn; ezzel semmi hiba sincs. Csakúgy, mint magával a grafikával sem, hiszen egy megfelelően kidolgozott, erős és dinamikus megjelenítést kapunk, éles kontrasztokkal és tökéletes élsimítással. Komolyan, mintha nem is kézikonzolon játszanánk, nehéz megszokni. Bár a jót mindig könnyű.


Jak & Daxter: The Lost Frontier - PSP teszt

Teszt | 2010.03.19 08:30

Könnyed platformer 3D-ben - Jak és Daxter visszatér

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)