Jambo! Safari: Ranger Adventure

Jambo! Safari: Ranger Adventure kép

Ki ne álmodott volna arról, hogy végtelen szavannákon zötykölődve egy Land Rover-ben, a kellő védőfelszereléseket beszerezve a szabad, vad élővilág környezetébe csöppenve testközelből szemlélhessen meg gyönyörű állatokat? Sajnos ez nem sokunknak adatik meg, bár természetesen nem elérhetetlenek hazánkban sem a megfelelő kapcsolatokon keresztül a kisebb-nagyobb szabású expedíciók. Mi egyelőre érjük be a Jambo! Safari: Ranger Adventure-rel, ahol az előzőekben leírtakhoz hűen alkothatunk kedvünkre. A SEGA nem először nyúl a témához, korábban már hasonló próbálkozások révén sikerült testközelbe hozni (persze őskonzolokon) eme flórát, úgyhogy tekinthetjük a JS-t egyfajta remake-nek. Persze minden megváltozott azóta, de az alapkoncepció ugyanaz maradt: a játék elején, négy választható karakter egyikéből nevezhetjük ki magunkat vadőrnek, hogy teljes körűen szolgálhassuk az ottani, helyi érdekeket.


Jambo! Safari: Ranger Adventure - teszt

Teszt | 2010.03.07 15:51

Alakuljunk vadőrré most, ha lehet, Afrikában.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)