James Bond: Blood Stone

James Bond: Blood Stone kép

A James Bond: Blood Stone névre keresztelt, PC-re, PS3-ra, X360-ra és Nintendo DS-re készülő új epizód. A játékban egy nemzetközi összeesküvést kell majd felderíteni, különböző egzotikus tájakra utazva, és a filmekből megismert Bond kütyüket használva. az autós száguldozás mellett fedezékes tűzharcokat és komoly közelharcot is ígér. A kiadó nyilatkozata szerint végig olyan érzésünk lesz, mintha egy filmben lennénk. A James Bond: Blood Stone történetét Bruce Feirstein írja, míg a karakterek hangjait a filmekből már ismerős Daniel Craig, Judi Dench és a legújabb Bond-lány, Joss Stone fogják nyújtani.


Holnap egy napos akció: PC-s játékot adunk ajándékba, ha újságot veszel

Hír | 2012.09.05 21:03

Érdemes lesz bekukkantani csütörtökön (szeptember 6.) szerkesztőségünkbe, ahol rendkívüli akció vár titeket!

James Bond Blood Stone teszt

Teszt | 2011.01.04 12:12

Robbanások, hangtompítós pisztolyok, nők és scriptelt kalandok

James Bond: Blood Stone - Launch trailer

Hír | 2010.11.03 14:27

A 007-es James Bond újra akcióba lendült

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)