Joe Danger Infinity

Joe Danger Infinity kép

Joe Danger másodszor is visszatért okostelefonokra és táblagépekre. A Hello Games úgy érezte, a Joe Danger Touch nem sikerült tökéletesre, és úgy döntött, még egyszer nekifut, kijavít minden hibát, és az új játék minden egyes elemét a mobil készülékekhez igazítja. A Joe Danger Infinityben Joe és barátai összementek, akciófigurákként járják a családi ház szobáit, hogy átugorva az akadályokat és összegyűjtve az érméket teljesítsék a különböző nehézségű szakaszokat. Rengeteg új karakter, új járművek és több mint 100 új pálya áll rendelkezésre, ami miatt abszolút megéri az árát.


Joe Danger Infinity teszt - mire jó egy törpe kaszkadőr?

Teszt | 2014.01.13 17:40

A Hello Games ezerrel dolgozik a No Man's Sky-on, de Joe Dangert sem hanyagolják el. Itt az új epizód, ami nem újít sokat, de nem is lett kevésbé szórakoztató.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)