Joe Danger: Special Edition

Joe Danger: Special Edition kép

2010-ben jelent meg a PlayStation Networkön a Joe Danger nevezetű játék, mely új színt visz a triálos játékok világába. A Joe Danger: Special Edition az Xbox Live Arcade-ra felkerült változat neve. A humoros játékban Joe Dangert irányítjuk, akinek különböző, trükkösebbnél trükkösebb pályákon kell versenyeznie, és teljesíteni a rá szabott feladatokat. A kreatívabb játékosok saját pályákat is készíthetnek, melyeket ezután megoszthatnak a többiekkel. Gyönyörű megjelenítésével és addiktív játékmenetével bárkit képes órákra a konzol elé szögezni. Kétszemélyes online és offline többjátékos módot is pakoltak bele, mellyel újabb izgalmakat élhetünk át.


Joe Danger - PC-re is jön minden idők egyik legjobb digitális címe

Hír | 2013.05.24 21:00

A konzolok és az iOS-es készülékek felhasználóinak meghódítása után PC-n is megjelenik a digitális platformok egyik legnépszerűbb játéka, a Joe Danger, méghozzá két, mindent egybefoglaló, erősen felturbózott kiadásban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)