John Wick Hex

John Wick Hex kép

A Volume és a Thomas Was Alone fejlesztőcsapata egy olyan stratégiai játékot rakott össze a John Wick filmek alapján, amelyben a címszereplőt irányíthatjuk, a játékmenet pedig a sakkhoz hasonló: lépésenként kell összeraknunk a lövésekből, ütésekből és újratöltésből álló koreográfiát, hogy leszámoljunk az ellenfelekkel. A John Wick Hex saját sztorit mesél el az univerzumon belül, amelyben Ian McShane és Lance Reddick is a saját karaktereiket szólaltatják meg, Troy Baker pedig a címszereplő főgonoszt, Hexet szinkronizálja.

Elolvasom a tesztet

John Wick Hex teszt - Si vis pacem, para bellum

Teszt | 2019.12.11 09:40

Avagy ilyen egy stratégiai játék a Rémkirály főszereplésével.

John Wick Hex - hamarosan a Rémkirállyal stratégiázhatunk

Hír | 2019.09.20 07:50

A Volume és a Thomas Was Alone fejlesztőcsapata bejelentette, hogy mikor jelenik meg a John Wickre fókuszáló projektjük, ráadásul a főgonosz szinkronhangjáról is lehullott a lepel.

John Wick Hex - stratégiai játékban állhatunk bosszút

Hír | 2019.05.08 19:33

A Volume és a Thomas Was Alone fejlesztője készíti.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)