Journey to the Savage Planet

Journey to the Savage Planet kép

Mókás, színes, felfedezős kalandjáték. A Kindred Aerospace, a világ negyedik legjobb csillagközi felfedezőcégének alkalmazottaként az AR-Y 26 nevű bolygóra kell utaznunk, hogy azt feltérképezve megállapítsuk, alkalmas-e emberek fogadására. Kalandunk során számos földönkívüli lénnyel találkozunk, akik barátságosak vagy ellenségesek is lehetnek, de szerencsére fegyverünk és a környezetünk termései segítségével semmi nem állíthat meg minket. A sztori elhanyagolható, a kalandozás a lényeg!

Elolvasom a tesztet

Új néven folytatja a Journey to the Savage Planet szélnek eresztett fejlesztőcsapata

Hír | 2021.08.13 12:42

A Google Stadia Games & Entertainment részlege ment a levesbe, ők nem.

Fogságba ejtett a Google egy játékot, a fejlesztők nem tudják javítani a hibáit

Hír | 2021.02.23 18:24

Miután hirtelen ötlettől vezérelve minden belsős stúdióját megszüntette a cég, ellehetetlenítette az egyik játék frissítését is.

A New Game Plus már a múlt, a Journey to the Savage Planet bevezeti az Old Game Minust

Hír | 2020.03.03 15:55

Egész szórakoztató kis kaland volt a Journey to the Savage Planet, melynek fejlesztői nagyon szeretnek viccelődni a játékosokkal. Az új módot is pont ezért találták ki.

Journey to the Savage Planet teszt - egy bolygó kegyetlen vicce

Teszt | 2020.01.27 17:28

A Typhoon Studios játéka elvileg arról szól, hogy felfedezünk és kalandozunk, de valójában sokkal inkább egy 3D-s platformer, ami okozhat pár kellemes órát, ha nem keresünk benne nagy mélységet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)