Just Dance 2

Just Dance 2 kép

A legtöbb külső (third party) kiadó és fejlesztő számára csalódást eredményezett a kísérlet, hogy megvesse a lábát ezen a platformon is. Kénytelenek voltak rájönni, hogy (kevés kivételtől eltekintve) a Wii közönsége nem igazán vevő a 18+-os, vérben tocsogó címekre. Az Ubisoft más stratégiát követett, tudatosan a casual vonalra állt rá, a cég történetének egyik legsikeresebb franchise-át hozta létre a Just Dance-t, ami a Just Dance 2-vel, valamint a Just Dance Kids-szel karöltve egészen 14 millió eladott példányig kapaszkodott. Laurent Detoc, a francia kiadó észak-amerikai részlegének elnöke büszkeségtől dagadó kebellel kürtölte világgá, hogy a Just Dance 2 lett minden idők legnagyobb számban eladott olyan Wii-játéka, amit nem a Nintendo fejlesztett. S ha már egyszer tejel a tehén, akkor nem is hagyják abba a fejést: jövő héten jelenik meg a Just Dance Summer Party (Wii), októberben pedig a Just Dance 3 (Wii, X360, PS3).


Just Dance: Best Of - március végén érkeznek a legjobbak

Hír | 2012.02.23 08:34

A Just Dance széria legsikeresebb számait most egy válogatásban vásárolhatjuk meg.

Just Dance 2 - A legsikeresebb nem Nintendo fejlesztés Wii-re

Hír | 2011.07.16 11:12

Kevés kívülálló tudott sikert elérni a Nintendo konzolokon, az Ubisoftnak sikerült.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)