Just Dance 2014

Just Dance 2014 kép

A Just Dance 2014 a Ubisoft Just Dance szériájának ötödik ritmusjátéka, amelyben olyan előadók ismert zenéire rophatjuk, mint Bob Marley, a Daft Punk, David Guetta, az ABBA, George Michael, Lady Gaga, Katy Perry vagy éppen will.i.am. Az új epizódban eddig sosem látott játékmódokat (mint a World Dance Floor vagy az On-Stage) élvezhet egyszerre akár hat játékos is, amihez mindösszesen egy Kinect eszközre van szükség. A Just Dance 2014 a sorozat első olyan epizódja, amely next-gen konzolokon is bevezeti a táncoslábúakat a ritmusjátékok világába, ráadásul a továbbfejlesztett Kinect még pontosabb érzékelést tesz lehetővé az Xbox One verzió esetében. Táncra fel!


Just Dance - eSport lett belőle

Hír | 2014.06.26 08:36

Idén rendezik meg az első Just Dance világbajnokságot, a játék ugyanis hivatalos ESWC sportággá vált. Na ezután mondja valaki, hogy az eSportolók nem mozognak...

Just Dance 2014 - íme a teljes zenelista

Hír | 2013.09.24 12:40

A Ubisoft hivatalosan bejelentette, hogy milyen zenékkel támad majd a Just Dance következő része. Lady Gaga, Daft Punk és Bob Marley a listában.

E3 2013 - Just Dance 2014 is lesz

Hír | 2013.06.10 17:10

Folyamatosan szivárog a Ubisoft kínálata, most éppen az derült ki, hogy új táncolós játék is érkezik Just Dance 2014 címmel. Nem vagyunk meglepve.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)